Orhanlı Şehit Cuma Kaya Ortaokulu

Vizyon: Milli Eğitim Temel Kanunu´nda belirtilen Milli Eğitimin Genel Amaçları çerçevesinde; ÖĞRENCİLERİMİZİ Milli ve manevi değerlerimizi benimseyen, insan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı , bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş, bilim ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilen, topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış bireyler olarak üst öğretime hazırlayan ortam ve imkanları sağlayan bir kurum olmak.

Misyon: ORHANLI ORTAOKULU OLARAK; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş eğitim ve öğretim bilimi ışığında, milli kültürümüzü özümseyen ve yeniliklere açık, bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen, kendi kendine yeten; yaratıcı, araştırmacı, problem çözme becerisine sahip, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda altyapısını kuran, bir üst öğretime hazır bireyler yetiştirmektir. HER ÇOCUĞUN TEK TEK İLGİ GÖRDÜĞÜ MUTLU BİR OKUL ORTAMI OLUŞTURMAKTIR.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.50
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitcumakaya.meb.k12.tr

Adres - ORHANLI BELDESİ FATİH MAH. CUMHURİYET/7 SK. NIĞDE ORHANLI ŞEHIT CUMA KAYA ORTAOKULU BLOK NO: 5/1 MERKEZ / NİĞDE

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Orhanlı Kasabası Niğde Merkeze bağlı olup Niğde´ nin Kuzeydoğusundadır.Merkeze Uzaklığı 55km dir. Ulaşım Belediye Otobüsleri ile sağlanmaktadır.Kasabadan Niğde ye ve Niğde kasabaya Pazar günleri hariç her gün 4 adet otobüs seferi bulunmaktadır.

Ulaşım Asfalt yol

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 55 km